Bloggar jag läser

Jag tänkte att jag kunde göra ett inlägg om vilka bloggar jag läser, bara för att ha något extra att blogga om :)
 

Bloggar jag läser dagligen: 
kenzas.se
dressyrmupparna.se
darios.se
nattstad.se/duvetmarie
ponnysanning.se
ponnybruden.blogg.se
isabelles.nu
piicturethis.blogg.se
goldenhorses.blogg.se
linnolsson.se
 
Bloggar ja läser då och då:
kissies.se
nattstad.se/juulialarssoon
nellieberntsson.se
nattstad.se/emmastrand
desireenilsson.se
nattstad.se/louiseborjesson
hotgossips.se
warnmark.se


Ja de är en del som ni ser, jag har säkert glömt någon :D  (klickar man på bloggarn kommer först reklam upp, klicka på skippa annonsen uppe i högra hörnet)

Bored girl

Har ingen aning vad ja ska göra, är hemma nu och lyssnar musik o typ dansar.. Hinner inte träffa philip för han skulle på bio. Har inte hört me nån annan, men vettefan va man ska göra ändå

Jaja ska fixa lite mat nu

jag idag

 


Dancing in the moonlight

Vaknade runt ett idag, somna efter 4 igår, ja fattar inte hur roligt de kan vara för mig o sitta vid datorn, jag hittar alltid något jag fastnar för.. hehe jaja, idag skulle ja ändå passa min lillebror en stund, och nyss kom mamma så jag sover ju inte bort något så. Det roliga är att han vaknar efter mig?!  haha 11 åringar brukar väl vakna 9-10?
Jag hade tänkt städa rummet idag, men ja vet inte, tänkte höra av mig till älskling så kan ja träffa honom ist :)
 
söt och nyvaken..

grym är hon!

  
 
 
läste också på en av kommentarerna, att om justin bieber och megan fox hade fått barn så skulle hon sett ut såhär. Haha jag håller faktiskt med om de, hon är ju så otroligt söt! De va också genom justin ja såg henne, han hade länkat henne att hon har talang o så, och hon är bara 13 år! 

haha :)
 

What doesn't kill you makes you stronger

Är ganska nyss hemma från stallet, slapp undan regnet idag, gottgott! Nu ska jag hoppa in i duschen och blir fräsh igen, puss


Seg dag

Usch, idag vaknade jag av huvudvärk, kunde inte somna om, fast klockan va runt 10 så de gör inget. Men så är huvudvärks tabletterna slut, så den har inte släppt än :(  
Ute är det regnit och trist väder, är tänkt att jag ska rida idag, men vet inte om jag ska ta honom imon ist om inte värken släpper. Men vädret är sämre imon så kanske tar honom idag.
Allt känns piss nu, fattar inte hur de kan vända från att allt är bra och lever livet till detta... fuck life ibland asså.
Jaja, får försöka rycka upp mig lite, hörs sen! 

Min fina ♥

segt

Jag är inge vidare med uppdateringen här, ska försöka komma med idéer och fixa lite tidsinställda. Men för stunden är de inte så bra, så blogglust finns det inte mycke nu, men de löser sig nog snart.


HAHAH go!

 
Film från goldenhorses.blogg.se


Gårdagen

Igår så vakna jag upp hos älskling, han hade dratt till jobbet, och jag stekte i solen en stund. Sen så åkte jag och Marre till havet och sola och bada, jätte skönt! vattnet är inte alls kallt än vad man tror att det ska vara ;)
Senare så drog jag till stallet, blev inget riktigt ridpass igår, mest bus :) Red barbacka med hackamoret till paddocken, gjorde lite NH övningar, red med hackamoret och red i halsring. Övade lite igår att longera han utan lina, och det går väl hyfsat. Jag får ut honom och kan kalla in honom, men han har inte hajjat att han ska springa på en volt runt mig, utan han fortsätter istället rakt fram.. :)  När jag red i halsring gick de sådär, han fattade inte riktigt bormsen, men han lär sig fort! 
Tog massa mysiga bilder på honhom när solen var påväg ner, goseponny ♥





Godmorgon!

Idag gick jag upp ganska sent, vakna runt halv 12, eller har vaknat då o då och legat o dratt mig. Idag vet jag inte vad som händer, de är ju fint väder ute iaf. Men får väl se vad som hittas på idag, annars kommer jag åka till älskling när han har slutat :)
Men nu ska jag käka "frukost" :D



Hiss!

Måste skriva ett hästrelaterat inlägg. Jag hissar verkligen dessyrmupparnas kollektion som jag beställde för nån vecka sen. Schabraket är snyggt, ligger bra och "build up" frontenär grym! Lindorna är också härliga, lite knep att få till dom på Azzims ponnyben, men det gick till sist med lite klipp! Det är rea på alla grejerna nu, så tycker defenitivt att man ska beställa hem! Skickade in mail till dom va ja tyckte om de, så förhoppningsvis kommer de också upp på deras blogg :)


Bra det går

Hehe jaa, de går lite små segt här, men de är lite svårt när ja är borta nu på dagarna och jag kan inte blogga från mobilen så mycket för min surf är slut. Men iaf så har idag och gårdagen varit grym! Svergies väder leverear lite äntligen! ;) Igår så åkte jag och några till i släkten ut med båten, mysigt. Va jätte skönt och bada, första gången i år jag badar i havet här på västkusten :) Sen senare så träffa jag min pojkvän så åkte vi till svatedalen och bada me Tobbe och Danne. Hur varmt som helst i översjön som vi bada i! göttmos
Hoppas värmen håller i sig, imorgon blir de grymt väder igen, men sen blir de regn.. 

Lite bilder från gårdagen, imorgon får ni bilden från idag, för nu vill jag sova


Tävling

Jag är med och tävlar på dressyrmupparnas blogg, va med du också!



Påväg till båten

Sitter i bilen nu påväg till havet och ska åka ut me båten, härligt! Blir mitt andra dopp i år idag ;) har kameran med så bloggar mer när jag kommer hem. Ha en go dag alla! Bättre bilder på hur ja ser ut får ni sen :)


Måste klippas!

Fyy, mitt hår "börjar" verkligen bli riktigt slitet nu..Eller det har alltid varit det, men måste verkligen klippa mig, men jag orkar aldrig lägga pengarna till det. Men snart så måste de av!
På den översta bilden ser man hur tunt det är där nere, och att mycket har gått av. Sjukt fult! Men det ser mycket värre ut på bilden måste ja säga, men mitt värmeskydd är slut så det slits ju bara mer och mer nu. Nä, snart blir de klippklipp

 
Här är en till bild, här ser det inte så illa ut men ändå att mycket gått av, men denna bilden togs i slutet på maj
 

Tjingeling

Oj, va långsam jag är på att uppdatera, har legat här nu i några timmar och tänkt skriva, hehe. Ligger iaf i sängen och slappar lite, kom hem från stallet runt nio. Red i hagen idag, gick väl inge vidare så. Underlaget va bra plant och torrt för vara hage, men ändå ojämnt och gropigt, så han snubbla lite, välde in/utåt och han & jag blev i obalans. Han va också väldigt seg idag! Men de va varmt och de går ute hela dygnen nu, men bättre och rida i hagen när man bara busar och leker lite härdanefter ;)

Nu ska jag nog gå och duscha snabbt nu mitt i natten. Imorgon blir det kanon väder och de ska jag njuta av med sol och bad 

Färsk bild på skrutten idag 

Godmorgon!

Även fast klockan är snart två.. Vaknade iaf för en timma sen. Har käkat lite frukost och sitter ute i solen och slappar lite. Blev riktigt bra väder idag ju! Och imorgon o på torsdag blir det as gött väder! Senare så åker jag till ponnyn, blir antagligen ett pass i paddocken, ska försöka få honom i lång och låg form idag. Åh ponnyskrutten blir bara bättre och snyggare ♥

Bild från träningen i helgen

Yeee

Hej svejs och välkommen till min nya blogg! Nu kommer allt hamna här och jag tar nya tag. Tror det kommer blir bra, men får se hur länge alla ideér håller ;) Gjorde inga stora förrändringar i designen som ni ser, är fortfarande nöjd med den och vill ha kvar den, så såhär blir det ett tag iaf. Har också fixat in lite bilder i kategorierna, så de blir lite uppdaterat. Hoppas ni stannar här! :D


Flowers


Goa ponny ♥


Country girl



Water drops